Information om betalning och säkerhet på Tictail

När du gör en beställning på Tictail handlar du direkt från ett oberoende märke.

Tictail erbjuder för närvarande tre olika betalningsalternativ: Stripe, PayPal och Klarna. Varje märke väljer och hanterar de betalningsalternativ som är tillgängliga för deras butik.

• Stripe erbjuder smidig betaltkortsbetalning i kassan med VISA, MasterCard, American Express och andra betalkort.
  • PayPal erbjuder betalning direkt via PayPal-konton eller med VISA, MasterCard och andra betalkort.
  • Klarna erbjuder betalning efter leverans mot faktura eller med delbetalningar - enkelt för både butiksägare och kunder (endast tillgängligt i Danmark, Finland, Nederländerna, Norge, Sverige, Tyskland och Österrike).

Tictail hanterar inga transaktioner som sker på plattformen. Varje köp på Tictail betraktas som en transaktion direkt mellan kunden och butiksägaren. Beloppen överförs därför direkt från kunden till butiksägarens konto via vald betalningstjänst.

Alla överföringar hanteras och genomförs av säkerhetsskäl via särskilda tredjeparts-gateways. Kortuppgifterna lagras inte och all kortinformation hanteras med SSL-kryptering. Läs de allmänna villkoren för den betalnings-gateway som används vid transaktionen, eftersom de ansvarar för alla transaktioner som sker via dem.