Kostar det något att starta en butik på Tictail?

Tictail erbjuder dig två sätt att utöka din verksamhet: via din egen butik och som en del av vår växande globala marknadsplats.

Din egen butik

Det kostar ingenting att starta en egen butik på Tictail. Vi tar inte ut någon registreringsavgift, månatlig prenumerationavgift, produktförteckningsavgift eller provisionsavgift på beställningar som du får i din butik. Det betyder att du kan fokusera på det spännande arbetet med att komma igång med din verksamhet. (Observera att avgifter från externa program som Stripe, Paypal eller Klarna kan tillkomma.)

Märken som är sugna på att ta verksamheten till nästa nivå kan välja att uppgradera sitt konto. Med Tictail Plus får du alla verktyg och all support du behöver för att koppla en egen domän, hamna högre upp i sökresultaten och få åtkomst till effektiva analysverktyg som hjälper dig att förvandla besökare till betalande kunder. Läs mer om de spännande nya funktionerna nedan eller läs om hur du uppgraderar direkt. Läs mer om Tictail Plus här.

Du kan också välja att köpa så många tillvalsfunktioner du vill från Tictail App Store, som är utformade för att hjälpa ditt märke att växa. Läs mer om våra appar här eller titta närmare på dem i Tictail App Store.

Tictails marknadsplats

Alla märken som startar en butik på Tictail får en märkessida på vår marknadsplats. Där erbjuder vi exponering för miljontals kunder i hela världen och hjälper märken som ditt att sälja mer, öka sin trafik och synas bättre. Kunder som vill göra sin första beställning hos dig via vår marknadsplats räknas som Tictail-kunder. Du behåller 90 % av intäkterna från deras köp och vi tar ut en provisionsavgift på 10 % på försäljningen per månad. För köp från dina kunder, det vill säga personer som gör sin första beställning i din egen butik, behåller du självklart 100 % av intäkterna.

Läs mer om Tictail-kunder här.