Anpassa din marknadsplatsbutik

Ge din butik en personlig touch genom att lägga till en omslagsbild, logotyp och kort beskrivning. Varför? Butiker med en omslagsbild och logotyp syns bättre på vår marknadsplats!

Du kommer åt din marknadsplatsbutik genom att ange webbadressen i navigeringsfältet: tictail.com/s/minbutik. Tänk på att ersätta ”minbutik” med din egen Tictail-domän.

Så här anpassar du din marknadsplatsbutik:

1. Välj Inställningar > Allmänt.

2. Skriv en kort beskrivning av din butik – bara en eller ett par meningar om vad du säljer i butiken.

3. Ladda upp din logotyp genom att klicka på + och välja en av dina filer.

4. Ladda upp din omslagsbild genom att klicka på + en gång till och välja en annan av dina filer.

5. Klicka på Spara och ta en titt på din uppdaterade marknadsplatsbutik genom att besöka tictail.com/s/minbutik

Några proffstips på hur du väljer ett riktigt bra omslagsfoto:

- De bästa bilderna är dem där man ser dig i din kreativa miljö, alltså inte nödvändigtvis en bild på en viss produkt.
- Vi rekommenderar att du använder bilder med en höjd på 563 pixlar och en bredd på 1 000 pixlar, vilket ger bra resultat på både datorer och mindre mobila enheter.

Du hittar fler tips här:

Fotograferingsguiden

5 proffstips på hur du tar det perfekta produktfotot

Ta din produktstyling till nästa nivå

Fler produktbilder – mer försäljning