Uppdatera betalningsmetod vid fakturering

Du kan ändra eller uppdatera betalningsmetoden som du vill använda vid fakturering av provisionsavgifter och prenumeration av Tictail-appen:

1. Välj Inställningar > Appar & Fakturering i instrumentpanelen i Tictail.

2. Klicka på Uppdatera betalningsmetod under Registrerad betalningsmetod.

3. Om du vill ändra eller uppdatera ditt kort väljer du Bank- eller kreditkort och anger dina kortuppgifter i motsvarande fält. Klicka på Spara.

4. Om du vill koppla ditt PayPal-konto väljer du PayPal som betalningsmetod och väljer faktureringsland i listrutan. Tryck på Koppla. Du blir ombedd att logga in på det PayPal-konto som du vill använda för betalningar.

5. Klart! Provisionsavgifter och löpande app-prenumerationer betalas med den betalningsmetod du har valt.