Börja sälja på Tictail

Välkommen till Tictail-communityn! I den här guiden beskriver vi de viktigaste stegen du måste följa när du vill komma igång med din butik. Här kan du läsa om hur du lägger till produkter, ställer in betalnings- och leveransalternativ, får ut så mycket som möjligt av Tictails marknadsplats och öppnar din butik för kunder. Nu sätter vi igång!

Lägga till produkter

Första punkten på listan: Börja lägga till produkter i din butik. Vi har tagit fram en praktisk guide med detaljerade anvisningar om hur du lägger till och redigerar produkter, ändrar ordningen på produkterna och lägger till varianter.

Du kan också läsa om vilka typer av produkter som är tillåtna (och vilka som är förbjudna) på Tictail i våra riktlinjer för communityn.

Ställa in betalningsalternativ

Tictail har för närvarande stöd för följande betalningsalternativ: Stripe, PayPal, Klarna och iDeal. Läs mer om betalningsalternativen och välj dem som passar dina egna behov – och dina kunders.

Ställa in leveransalternativ

Oavsett om du väljer en produktbaserad eller fast fraktavgift är det enkelt att ställa in leveransalternativ på Tictail – framför allt om du tar hjälp av vår detaljerade guide

Anpassa din butik

Vill du ändra logotypen, omslagsfotot eller ”Om”-texten för din butik på marknadsplatsen? Läs allt om hur du anpassar din butik och ändrar dess tema.

Läs mer om Tictails marknadsplats

Varje märke som öppnar butik på Tictail har en egen butik plus en butik på vår globala marknadsplats. Läs mer om fördelarna med marknadsplatsen, som ökad försäljning och exponering för miljontals kunder i hela världen, här.

Nu är det dags att öppna din butik för kunder!

Bara en liten detalj kvar: Välj Inställningar > Allmänt och öppna din butik. Läs mer.

Grattis! Nu är det bara att börja sälja.