Vad är Tictail Plus?

Tictail Plus är avsett för butiker som vill lägga in en högre växel i verksamheten. Med Tictail Plus får du alla verktyg och all support du behöver för att ansluta en egen domän, hamna högre upp i sökresultaten och få åtkomst till effektiva analysverktyg som hjälper dig att förvandla besökare till betalande kunder. Läs mer om de spännande nya funktionerna nedan eller läs om hur du uppgraderar nu direkt.

Med Tictail Plus kan du:

Använda din egen domän

Slå upp ditt butiksnamn stort och få alla fördelar med den sökmotoroptimering som det innebär. Vi har sett att kunder som använder Tictail Plus får bättre rankningar i sökmotorer och att deras besökare är mer benägna att bli betalande kunder. Har du redan appen Custom Domain? Ingen fara. Om du redan har installerat Custom Domain fortsätter den att fungera precis som vanligt utan extra kostnader. Men med Tictail Plus kan du dessutom använda HTTPS på din egen domän.

Se fler detaljer från Insights

Hur många besökare fick du i går? Vilka är dina mest köpta produkter? I vilka länder är du mest populär? Vårt inbyggda analysverktyg Insights har svaren på alla dessa frågor. När du uppgraderar till Tictail Plus får du dessutom en exklusiv möjlighet att se data från mer än 14 dagar.

Få ut mer av Google Analytics

Vi har integrerat funktionen med världens populäraste analysverktyg så att våra Tictail Plus-kunder får allt de behöver för att ha full koll på sin trafik. Med Analytics kan du enkelt ta reda på hur det går för dina Google AdWords-kampanjer, hur Instagram-aktivitet leder till försäljning och mycket annat.

Använda pixelspårning i Facebook

Dra fördel av Facebooks avancerade analys- och annonsplattform med några få klick. Du får en tydligare bild av människorna bakom statistiken och kan använda den kunskapen som grund för framgångsrika annonskampanjer på Facebook.

Dölja knappen Öppna en butik

Alla kostnadsfria butiker på Tictail har en liten knapp som leder besökarna till mer information om hur man öppnar en Tictail-butik. När du uppgraderar till Tictail Plus försvinner den knappen automatiskt.

Kommande funktioner

Tictail Plus är ett led i vår ständiga strävan efter att se till att Tictails verktyg och funktioner tillgodoser behoven hos växande företag. Men inte nog med det. Vi arbetar redan med att utveckla ännu mer avancerade funktioner som hjälper dig att driva din butik. Utöver alla verktyg och möjligheter som redan är tillgängliga för alla Tictail-användare får du:

• en butik och en kassafunktion som automatiskt optimeras för mobila enheter, surfplattor och datorer
  • ett snyggt och lättanvänt administrationsgränssnitt
  • möjlighet att anpassa designen helt och hållet med hjälp av vår HTML/CSS-redigerare
  • obegränsade produkter och beställningar och obegränsad bandbredd
  • leveransspårning i realtid och aviseringar till kunder
  • trafik och exponering för miljontals kunder på Tictail.com
  • möjlighet till exponering på Tictail Market, vår butik i New York
  • oslagbar support från vårt kundtjänstteam
  • ingå i en växande community med populära nya märken från hela världen.

Som Tictail Plus-kund får du prioriterad åtkomst till nya funktioner i samma ögonblick som de lanseras – håll ögonen öppna efter uppdateringar!

Hur uppgraderar jag och vad kostar det?

Tictail Plus är en prenumerationsbaserad tjänst som du betalar per månad till fullt pris eller per år till en rabatterad kostnad. Logga in på din kontrollpanel om du vill se fullständig prisinformation och välj den faktureringsplan som fungerar bäst för dig.

Så uppgraderar du

1. Logga in på din kontrollpanel och klicka på knappen Hämta Plus högst upp till höger.

2. Välj den faktureringsplan som passar dig bäst och klicka på Uppgradera nu.

3. Om du inte redan har valt en betalningsmetod blir du ombedd att uppge dina kreditkortsuppgifter eller koppla ett Paypal-konto för betalning.

4. Nu är det klart! Som du ser har varje funktion en direktlänk nedan. Mycket nöje!

Om du vill avinstallera Tictail Plus kan du följa stegen i vår artikel om hur du avinstallerar appar.

Saknar du en funktion?

Vi uppskattar all feedback om hur vi kan skräddarsy Tictail ännu mer för dina behov. Ge oss dina synpunkter om vilka funktioner vi borde fokusera mer på nästa gång på tictail.com/ask.